Német tésztasaláta

>> 2010. január 3., vasárnap

(nagyon kőnnyű elkészíteni)













Hozzávalók:

250 gr száraztészta (pl. szarvacska, fodros nagykocka)
175 gr natúr joghurt
175 gr tejföl
175 gr majonéz
1 közepes, piros kaliforniai paprika
1 morzsolt kukorica konzerv
200 gr zöldborsó befőtt
4 db közepes csemegeuborka
20 dkg pulykapárizsi



1, A száraztésztát enyhén sós, fővő vízbe tesszük. Közben a natúrjoghurtot, a tejfölt és a majonézt 2-3 csipet sóval jól elkeverjük. A paprikát apró kockákra vágjuk. A csemegeuborkát 2-3 mm vastag karikákra vágjuk. A párizsit kockára vágjuk (kb. fél centis kockákra).

2, Mikor a tészta megfőtt leszűrjük, és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a kikevert szószt, paprikát, uborkát, párizsit, borsót és kukoricát és az egészet jól összekeverjük.

Elkészítési idő: 15 perc

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP