Görög saláta

>> 2010. május 28., péntek

(egyszerű elkészíteni)











Hozzávalók:

4 közepes nagyságú paradicsom
2 zöldpaprika
1 kígyóuborka
1 közepes fej lilahagyma
20 dkg füstölt feta sajt
8 evőkanál étolaj
8 evőkanál víz
2 tasak kerti zöldfűszeres salátaöntet


1, A hagymát és az uborkát megpucoljuk. A paradicsomot cikkekre vágjuk, a zöldpaprikát apró csíkokra vágjuk, az uborkát hosszában félbe, majd karikákra vágjuk, a hagymát félbe, majd nagyon vékony karikákra vágjuk. A feta sajtot apró kockákra szeleteljük.

2, A salátaöntet alapokat a vízzel és az olajjal elkeverjük, és ráöntjük a sajttal jól összekevert zöldségekre.

Elkészítési idő: 15 perc

Megjegyzés: Önmagában is nagyon ízletes, de sült húsokhoz köretként is kiváló és egészséges.

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP