Erdélyi rántotta

>> 2010. június 5., szombat

(egyszerű elkészíteni)












Hozzávalók:

15 tojás
5 szál zöldhagyma (szárral együtt)
1 evők. só
2 evők. étolaj


1, A tojásokat felütjük egy edénybe, és villával felverjük. A sót belekeverjük.

2, A zöldhagymákat megmossuk, a szárak legvégét lecsippentjük, és szárral együtt apró darabokra vágjuk.

3, Az olajat erős lángon felhevítjük egy serpenyőben, hozzáadjuk a hagymát, 1-2 percig pirítjuk folyamatos kavargatás közben, majd hozzáöntjük a tojást, és kb. 4-5 perc alatt készre sütjük, közben egy fakanállal vagy kevergetjük, vagy forgatjuk, hogy egyenletesen süljön.

Elkészítési idő: kb. 10 perc

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP