Házi sült csirke
>> 2010. március 24., szerda
(egyszerű elkészíteni)
Hozzávalók:
1 egész csirke (vagy csirke combok)
1 fej karalábé
1 fél zeller gumó
3-4 szál petrezselyem zöld
7-8 nagy répa
2 közepes petrezselyem gyökér
1 közepes fej vöröshagyma
1 kis kelkáposzta fele
1 zöldfűszeres húsleves kocka (Knorr)
2 evők. só
1 evők. bors
1 kisk. só
olaj
1, A hozzávalókból (kivéve a borsot és a kiskanálnyi sót) a házias tyúkhúsleves receptje szerint húslevest készítünk.
2, A sót és a borsot jól összekeverjük. Amikor a hús megpuhult, kivesszük, hagyjuk kicsit hűlni és a sós-borsos keverékben jól meghempergetjük minden oldalán. Bő forró olajban a húsok mindne oldalát piros sütjük. Köretként minden illik hozzá.
Elkészítési idő: 2,5-3 óra
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése