Házi sült csirke

>> 2010. március 24., szerda

(egyszerű elkészíteni)










Hozzávalók:

1 egész csirke (vagy csirke combok)
1 fej karalábé

1 fél zeller gumó
3-4 szál petrezselyem zöld
7-8 nagy répa
2 közepes petrezselyem gyökér
1 közepes fej vöröshagyma
1 kis kelkáposzta fele
1 zöldfűszeres húsleves kocka (Knorr)
2 evők. só
1 evők. bors
1 kisk. só
olaj


1, A hozzávalókból (kivéve a borsot és a kiskanálnyi sót) a házias tyúkhúsleves receptje szerint húslevest készítünk.

2, A sót és a borsot jól összekeverjük. Amikor a hús megpuhult, kivesszük, hagyjuk kicsit hűlni és a sós-borsos keverékben jól meghempergetjük minden oldalán. Bő forró olajban a húsok mindne oldalát piros sütjük. Köretként minden illik hozzá.

Elkészítési idő: 2,5-3 óra

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP