Almás palacsinta

>> 2010. február 9., kedd

(egyszerű elkészíteni)









Hozzávalók:

35 dkg liszt
2 tojás
2 dkg cukor
1 vanilíás cukor
4-5 alma
tej


1, A liszthez hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliás cukrot, a cukrot, és folyamatos kevergetés közben apránként hozzáadjuk a tejet, és csomómentesre keverjük. Annyi tejet adunk hozzá, míg sűrűn folyó massza nem lesz belőle.

2, Az almákat meghámozzuk, és kb. ujjnyi vastag cikkekre vágjuk. Beletesszük őket a palacsintatészta masszába, és jól beleforgatjuk őket. Bő, forró olajba tesszük egyenként (nem beleöntjük az almás masszát) a bemártott cikkeket és aranybarnára sütjük mindkét oldalukat.

Elkészítési idő: 15 perc (sütés nélkül)

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP