Információ

>> 2010. június 4., péntek

A honlap célja, hogy Önnek időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt takarítson meg a napi főzések során. Azért, hogy ne kelljen azon gondolkodnia mit főzzön, hogy olcsó, laktató és még finom is legyen, mindamellett, hogy változatosan étkezik az egész család. A receptek egy átlagos, 3-4 fős családnak elegendő mennyiségű ételre vonatkoznak.

Nem csak recept ötletekkel szolgál az oldal, hanem heti menü összeállításokat (hétfőtől vasárnapig) is talál, még vegetáriánusoknak is. Így időt spórol, a heti menü kialakítására szánt időt másra fordíthatja.

Minden heti menühöz kapcsolódik egy-egy összesített bevásárló lista, amegy egyszerűen kinyomtatható, így a bevásárlás is sokkal könnyebb. Ezzel energiát spórol, hiszen szinte mindenkivel előfordul valamikor, hogy ezt-azt elfelejt megvenni, és újra el kell mennie a boltba.

Minden menü alapanyagárral együtt megtalálható az oldalon, így könnyen összehasonlíthatja, hogy ár szempontjából Önnek melyik a legmegfelelőbb, tehát pénzt takaríthat meg. A bevásárló listákon szintén szerepelnek árak, tehát előre tudni fogja, hogy mennyit kell fizetnie a boltban (bolt függvégnyében az árak változhatnak).

Az oldalon van egy "Mit főzhetek ebből?" funkció, amellyel könnyen és gyorsan válogathat az Ön háztartásában lévő alapanyagok alapján a receptek közzül. Így tehát Ön kiválasztja a listából, hogy milyen alapanyagokkal rendelkezik, és ennek alapján a receptekből kap egy listát, amit az Ön alapanyagaiból elkészíthet anélkül, hogy be kellene vásárolnia. Így egyszerre pénzt, és energiát takarít meg.

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP