Sült krumpli

>> 2010. január 21., csütörtök

(egyszerű elkészíteni)










Hozzávalók:

50 dkg krumpli
étolaj


1, A krumplit megpucoljuk, megmossuk és kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk (hosszában karikázva) majd a szeleteket kb. fél cm vastag csíkokra vágjuk. Átöblítjük, leszűrjük és konyharuhával jól leitatjuk róla a vízcseppeket. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük. Egy szalvétával vagy papírtörlővel kibélelt tálra szedjük, kicsit hagyjuk, hogy a papír beszívja alól az olajat és megsózzuk. Melegen fogyasztandó.

Megjegyzés: Ha így készítjük, nem puhul el a krumpli sütéskor.


0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP