Sült krumpli
>> 2010. január 21., csütörtök
(egyszerű elkészíteni)
Hozzávalók:
50 dkg krumpli
étolaj
só
1, A krumplit megpucoljuk, megmossuk és kb. fél cm vastag szeletekre vágjuk (hosszában karikázva) majd a szeleteket kb. fél cm vastag csíkokra vágjuk. Átöblítjük, leszűrjük és konyharuhával jól leitatjuk róla a vízcseppeket. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük. Egy szalvétával vagy papírtörlővel kibélelt tálra szedjük, kicsit hagyjuk, hogy a papír beszívja alól az olajat és megsózzuk. Melegen fogyasztandó.
Megjegyzés: Ha így készítjük, nem puhul el a krumpli sütéskor.
Megjegyzés: Ha így készítjük, nem puhul el a krumpli sütéskor.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése