Ráksaláta mozzarellával

>> 2010. február 26., péntek

(egyszerű elkészíteni)










Hozzávalók:

500 g koktélrák
3 evők. olíva olaj
4 közepes paradicsom
1 kígyóuborka
1 csomag mozzarella
1 zöld paprika
1 kisk. só
3 dl natúr joghurt
1 tasak Knorr kerti zöldfűszeres salátaöntet


1, A paradicsomokat, paprikát megmossuk, feldaraboljuk. Az uborkát meghámozzuk, és feldaraboljuk. A mozzarelláról a levet leöntjük és apróra vágjuk. A zöldségeket a mozzarellával összekeverjük és megsózzuk.

2, A koktélrákot 2 evőkanálnyi olíva olajon grill lapon, vagy teflon serpenyőben gyenge lángon megsütjük. Mikor elfővi a levét, még kb. 10-15 percet sütjük.

3, A salátaöntetet 1 evőkanál olívia olajjal elkeverjük, és apránként hozzákeverjük a joghurtot. Az öntetet a zöldségekre öntjük. Hozzákeverjük a megsült rák 90%-át, a többi rákkal tálalás előtt díszitünk egy-egy adag salátát.

Elkészítési idő: kb. 40 perc

0 megjegyzés:

Mi a véleménye az oldalról és a receptekről?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP